Kommenter:
For nogle uger siden var jeg på arbejde på Shell, hvilket ellers har været meget begrænset de sidste par måneder - Nok lige ved, at det var 1½-2 måneder siden sidst... Alligevel var det en arbejdsdag som alle andre, for efter over 3 år sidder det meste på rutinen...

Efter så lang tid kender man efterhånden stamkunderne og ved endda hvad nogle af dem skal have, men man overvejer ikke, at de også er begyndt at kende en selv... I starten blev jeg specielt meget overrasket, når de kaldte mig Søren (indtil jeg kom i tanke om mit navneskilt - DOH!!!)

Denne gang var der så en af stamkunderne som jeg ikke kender ud over at vide, at han handler hos os, der sagde: "Nå, er det dig i dag? Det er da vidst længe siden..." og det måtte jeg jo indrømme... Først senere kom jeg til at tænke over det - når man står der og betjener en masse forskellige mennesker, og vi selv er 15 forskellige ekspedienter deroppe regner man egentlig ikke med, at der bliver lagt mærke til en, men det gør der åbenbart... og nu er det så snart slut! Har meddelt min chef, at jeg sandsynligvis stopper i starten af februar, når jeg flytter fra Hammel (kommer der mere om senere). Så skal man til at finde et job i storbyen (Århus) og spørgsmålet er så om man også bliver et kendt ansigt derinde? Kommer nok i hvert fald til at savne at blive kaldt chef, fordi jeg er den, der har været på tanken længst (chefen inklusivt)!
Navn:
Email:
Skal din e-mail være synlig på siden?
Ja Nej
Kommentar:
Alle felter er påkrævet!