Kommenter:
For nyligt fik jeg at vide, at man som hovedregel, ved de fleste bedemænd, bliver begravet uden undertøj, og dette førte så til en mindre diskussion med 2 kollegaer hvori det altovervejende synspunkt var, at gud sikkert var bedøvende ligeglad med hvordan man var klædt på, når man kom derop.

Det fik mig dog også til at tænke på, at så vidt jeg husker, var det, der fik os smidt ud af paradis til at begynde med, jo faktisk, at vi spiste af kundskabens træ og derved opdagede, at vi var nøgne og dækkede os til. Så gud må egentlig foretrække os splitter ragende nøgne (og det tror jeg bestemt ikke, at der er noget creapy i). Så det kan være, at bedemændene blot har indset dette, men tror, at det at tage skridtet fuldt ud vil skabe for meget røre? Tror det ikke...

Og helt overordnet tror jeg også mere, at tøjet er for dem, der er efterladt end for gud eller afdøde selv, og de tjekker jo næppe indenunder, men føler de en tryghed ved at vide, at deres nære har undertøj på, så skal de da have lov til det!
Navn:
Email:
Skal din e-mail være synlig på siden?
Ja Nej
Kommentar:
Alle felter er påkrævet!