Vidensbase
Sekundært
Referencer
FAQ

Her kan du se nogle af de andre sider jeg har været med til at lave. Ikke alle sider kan ses mere - De der ikke kan er markeret med rødt.

Digitalisering af undervisningen
I forbindelse med 4 oplæg ved Elevplankonferencen 2014 sammen med en kollega var det hendes ide at lave en hjemmeside som præsentationsværtøj og efterfølgende inspiration. Da jeg kom med, overtog jeg dog hurtigt opbygningen. Teksten har vi været fælles om, en stor del af designet er Weebly standard-design, men opsætning og tilpasning er mig.
Fadøl24syv
2 af mine elever fra Ungdomsskolen valgte at starte et firma, hvor de udlejer fadølsudstyr. De arbejdede selv med hjemmesiden, mens jeg var klar med vejledning og råd. 2 dele endte jeg dog med at lave, da den ene skulle et år til udlandet: Alderstjekket samt Beregneren.
Skab Relationer
På mit job ved århus Købmandsskole havde vi et projekt om relationsskabelse. Efterfølgende skulle der afrapporteres til ministeriet, og det blev besluttet, at vi som et forsøg ville prøve at lave en hjemmeside som en del af dette. Den opgave fik jeg. Baggrundsgrafikken er "stjålet" direkte fra århus Købmandsskoles hjemmeside, og det er farvevalget derfor også i høj grad, men jeg valgte en lidt anden navigationsstruktur og opbygning.
Forbrugerrådgivningen i århus
En hjemmeside jeg lavede til Forbrugerrådgivningen i århus, mens jeg var frivillig der. Indholder både medlemsregister og klagesystem, samt en masse anden funktionalitet og statistik, men den nåede aldrig at blive fuldt inplementeret før kommunen sparede driftsstøtten væk. Designet var taget fra den tidligere hjemmeside... Dog med væsentlige brugervenlighedsforbedringer.
I/O Trading
En hjemmeside lavet til mit firma med integreret shopping-, lagerstyring- og regnskabs-system.
Ejerforeningen Herluf Trollesgade 35-37
Ejerforeningen i den ejendom jeg bor i, og som jeg også sidder i bestyrelsen for. Siden var mit eget påfund, og jeg har lavet den alene i slutningen af 2005.
Ejgil-A.dk
En hjemmeside lavet i forbindelse med valgkampen til de nye byråd i 2005 for min tidligere nabo. Jeg har lavet siden alene, men teksterne er selvfølgelig leveret af ham selv.
Hammel Kommunale Ungdomsskole
Designet har jeg intet haft med at gøre, men jeg har siden januar 2004 stået for opdateringen af siden, der tilhørede Hammel Kommunale Ungdomsskole, hvor jeg også underviste.
Computerc@fe.dk
En hjemmeside som jeg har lavet til mit Computerc@fe-hold i slutningen af 2003 på Hammel Ungdomsskole. Der er ikke gjort så meget ud af designet, men funktionaliteten er der (selv om det ikke er så synligt for de, der ikke kan logge ind ;-). Denne side har jeg lavet alene.
Chit-Chat.dk
Mit 2. soloprojekt lavet i starten af 2003 (1. er selvfølgelig Soran.dk). Et chat-system, hvilket egentligt er underligt, da jeg aldrig selv chatter, men efter at have set sourcekoden til et par chat-systemer synes jeg, at det kunne være sjovt at lave mit egen. Denne side har jeg lavet alene.
Juhoo! - Søgemaskine
Dette er et projekt lavet i faget: "Informations Teknologi" på 3. år af HHX i 2001. Hovedemnet var: "Databaser, hjemmesider og brugervenlighed", og vores delemne var: "Juhoo!". Siden er lavet sammen med 2 af mine venner fra HHX: Janus og Lasse.
ABO Homepage
Dette er et projekt lavet i fagene: "Erhvervs økonomi & Afsætning / Informationsteknologi" på 2. år af HHX i 2000. Hovedemnet var: "Start af virksomhed / Indførsel af IT", og vores delemne var: "ABO". Denne side var vi lidt flere til, men også alle fra HHX. Ud over mig var det: Alexander, Janus, Lasse og Stefan.
Internettets udvikling & anvendelse i Amerika
Dette er et projekt lavet i fagene: "Informations Teknologi, Salg og Service & Samfundslære" på 1. år af HHX i 1999. Hovedemnet var: "Amerika", og vores delemne var: "Internettets udvikling & anvendelse i Amerika". Dette projekt er også lavet i samarbejde med Janus og Lasse fra HHX.
soran.dk v. 5.55
1999-2024
776.491 besøgende
siden 19/3-99.
Sidst opdateret: 26/1-2016.

Creative Commons License