Vidensbase
Sekundært
Referencer
FAQ

Hvorfor er himmelen blå? Er det et spørgsmål du har tænkt over eller har du andre ubesvarede spørgsmål, så er dette lige siden for dig. Her kan du stille dem og forhåbentlig også få svar. Siden er indelt i 3 kategorier:

Nogle spørgsmål, der ikke optages er eksempelvis: Matematiske problemer, filosofiske spørgsmål, oplysninger om kendte og lignende!

Det er klart, at en side som denne ikke kan eksisterer uden jeres hjælp. Det er jo jer, der skal komme med spørgsmålene som jeg skal forsøge at besvare. Klik her for at sende et. Hvis du ikke indenfor 2 uger har fået en mail fra mig med en grund til, at spørgsmålet ikke kan optages vil spørgsmålet normalt være godkendt. Svar på spørgsmål sendes både direkte til spørgeren og offentliggøres på disse sider. Der kan godt gå rimelig lang tid før svaret findes, men når et spørgsmål først er optaget opgives det aldrig. Der vil nok med tiden blive søgt mindre, men jeg stopper normalt aldrig.

Alle oplysninger givet på disse sider burde være fuldstændig sande, da de er fundet gennem myndigheder, organisationer, hjemmesider og bøger, der har med emnerne at gøre.

[ 3 kategorier : 34 punkter ]

Her er kategorierne:

[010]Regler & love Natur & videnskab[015]
[009]Andet
soran.dk v. 5.55
1999-2024
786.958 besøgende
siden 19/3-99.
Sidst opdateret: 26/1-2016.

Creative Commons License