Vidensbase
Sekundært
Referencer
FAQ
Mit hjemsted: Hammel Hammel

Kommune:  Hammel Kommune Efter 1/1-07:  Favrskov Kommune
Amt:  århus Amt Efter 1/1-07:  Region Midtjylland

Tja, det, der står her har måske ikke så meget med mig som person at gøre, men ikke desto mindre var det stort set det eneste, der stod på siden om mig før... Baggrunden for teksten er, at jeg som studerende på HHX i århus ofte blev udsat for, at folk gjorde grin med hvor jeg kom fra (på en pæn måde dog :-), hvilket jeg mildest talt ikke synes der er grund til.... Men læs herunder og døm selv!

I modsætning til, hvad jeg har hørt nogle mener, er Hammel altså ikke bare en samling gårde ude hvor kragerne vender. Vi er over 5'000 i byen alene og over 10'000 i kommunen. Det er måske ikke så mange for folk, der bor i århus eller andre større byer, men her er der ikke ret langt til noget. Desuden har vi både: Kulturhus, campingplads, bowlingbane, klatre- og rapelling-væg, paintballbane, forhindringsbane der bruges af jægerkorpset, udendørs skøjtebane om vinteren, multihal til eksempelvis rulleskøjter, svømmehal med klatrevæg og terapibassin samt helsebassin, udendørsbad, stadion, 3 haller (med springgrav), 3 motionscentre, beachvolley-bane, minigolf-bane, golf-bane, petanque-bane, biograf, bodegaer, diskotek og en masse specialforretninger i kommunen.

Derudover ligger vi tæt på de fleste af de større byer i Midt-/øst-jylland. Der er under 30 km. til: århus, Randers, Silkeborg og Skanderborg og kun ca. 40 km. til Viborg.

For slet ikke at nævne, at vi i år 2001 blev kåret som årets by!

Hvor mange kender ikke også "Oksen fra Hammel"? Og vi har også haft det lidt mindre kendte Team Fakta! ;-)

Hvor mange af jer kan prale af alt det??? Så kom ikke her!!!!!!!!

soran.dk v. 5.55
1999-2024
776.502 besøgende
siden 19/3-99.
Sidst opdateret: 26/1-2016.

Creative Commons License