Vidensbase
Sekundært
Referencer
FAQ
Mig: Søren Nielsen
Søren Nielsen

Født:  18/10-1980 (43 år)
Opvokset:  Hammel
Bor:  Trøjborg, århus N

Ja, jeg hedder så altså Søren, og som I sikkert har gennemskuet er dette her så mit "sted". Født i 1980 er jeg opkaldt efter datidens fodboldstjerne Søren Lerby. Ironisk nok har fodbold og sport dog generelt ikke den store interesse for mig... Vi er i alt 2'383, der hedder Søren Nielsen og 43'535, der hedder Søren (hvoraf 1 er opkaldt efter mig :-), i Danmark i skrivende stund (2008). Ser man på navnets betydning betyder Søren "seriøs", Niels "folkebesejrer" og sen "søn af". Så alt i alt er det altså "Den seriøse søn af folkebesejreren" - Put that in your pipe and smoke it!

Jeg er den næstsidste i en søskendeflok på 5. En storebror og resten er søstre. Den ældste er 17 år ældre end mig og den yngste 6 år yngre end mig. Det er alle helsøskende og selv om det er sjældent i disse dage er det lykkedes for mine forældre at holde sammen igennem alle årene...

Og hvorfor skulle du så læse denne sektion? Det ved jeg sgu da ikke... Hvorfor er du egentlig her? Anyway - nu du er har jeg valgt at bygge siden op i flere forskellige underafdelinger, så du selv kan bestemme hvad du vil læse (hvis noget overhovedet).

CV: Her kan du læse om min rent faglige udvikling, så det er egentlig bare et CV.
Andre sider: Her kan I se andre sider som jeg har været med til at lave eller har lavet alene.
I medierne: Artikler og lignende som jeg har forfattet.
Hammel: En dejlig by... Og min hjemby...
Rambling: Mine tanker, der får lov til at løbe frit, blandet med en masse meningsløs sludder (hvis da ikke det hele er det ;-)...
Gæstebog: Ta' og skriv i den... ;-)

Endelig kan I måske også udlede noget om mig ud fra indholdet på resten af siderne. Der kan I finde små oplysninger om mig, og jeg håber, at siden i sin helhed også kan fortælle jer en smule om min personlighed.

Sende en e-mail til mig? Klik herunder:

Send en e-mail til Soran.dk

soran.dk v. 5.55
1999-2024
776.500 besøgende
siden 19/3-99.
Sidst opdateret: 26/1-2016.

Creative Commons License